RM25.00

KAK ELL OIL MAKE-UP REMOVER (50ML)

Produk terbaru ?? Bukan sekadar removed make up tau tapi korang boleh guna sebagai pencuci muka jugak …atau boleh buat sebagai double clean muka…

In stock

Description

Produk terbaru ?? Bukan sekadar removed make up tau tapi korang boleh guna sebagai pencuci muka jugak …atau boleh buat sebagai double clean muka…

Bagi yang apply foundation pada waktu siang anda WAJIB pakai cleansing oil ni sebab segala foundation tu akan keluar tanpa meninggalkan SISA make up lg pada kulit ! Bila segala kotoran dah keluar barulah wajah kita ni akan BEBAS dari JERAWAT atau PORI2 tersumbat…PENTING tau kalau korang memang nk skin macam baby face tu …?

Press 1 pump kat tangan korang then sapu kat muka , then dah gosok2 segala mascara , foundation dan lipstik dah keluar tu korang cuci dengan air .Bilas 2-3 kali hingga betul2 bersih muka korang , pastu last step baru cuci muka dengan sabun kak ell..

Lepas guna ni korang jangan terkejut ye KULIT LEMBAB giler2 punya tau mcm lepas buat treatment gitew … pasni klu make up pun lawa jer blend tau sebab kulit dah x kering sampai apply foundation pun lekat cantik jer …

Isi botoi 50ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KAK ELL OIL MAKE-UP REMOVER (50ML)”

Your email address will not be published.